Iedereen kan fotograferen maar iets bijzonders maken van de foto vraagt meer dan alleen op een knopje drukken. Met passie, zorg, aandacht en de vooral tijd, probeer ik het onderscheid in mijn fotografie te maken. Kenmerkend voor mijn stijl is de zoektocht naar de ‘klik’ met mijn onderwerp. Rust, humor en ontspannenheid vormen een drie eenheid in mijn werk als fotograaf om het juiste verhaal in beeld te brengen.

Wees vooral jezelf

Alleen dan kunnen we een mooie herinnering maken die geloofwaardig is! In alle andere situaties zal er een foto overblijven die ergens onderin de kast zal belanden.

Ik probeer altijd zo onopvallend mogelijk te werken en ben vooral observerend aanwezig tijdens events of bruidsfotografie. De mooiste momenten zijn er vaak al, je moet ze alleen kunnen zien. Bijsturen en aanwijzingen geven doe ik vooral op een manier die ervoor zorgt dat iedereen zich op het gemak zal voelen. Stralen doe je vooral wanneer je jezelf bent!

Visueel denkende fotograaf

Fotografie is voor mij een voortdurende zoektocht naar het unieke moment in een foto. Dit kan een blik of een pose zijn maar ook een bijzonder contact tussen mensen. Het verhaal achter de foto moet uiteindelijk terug te vinden zijn in de foto!

Omdat verhaal te kunnen vertalen probeer ik mij bij elke shoot zo optimaal voor te bereiden. Dat betekend dat ik vaak achtergrond informatie probeer in te winnen.

Informatie

“Wat is de reden voor de foto, hoe is de samenstelling en aan welke locatie denken jullie”. Dit kunnen bijvoorbeeld enkele vragen die mij kunnen helpen maar vooral ook jullie zullen helpen. Ik denk namelijk graag mee om voor jullie het mooiste plaatje te kunnen maken. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en uitdagingen ga ik graag aan. Fotografie beleef ik als maatwerk, samen gaan we voor het mooiste resultaat.


Cor van der Waal

Cor van der Waal

Fotograaf / Designer
BONJOUR / OLÁ Het creatieve brein en de initiator van Fotografiecor.nl. Als fotograaf uit Kampen ben ik in deze hanzestad al sinds jaar en dag het adres voor de leukste fotoreportages en de spontaanste fotoshoots. Fotografie is voor mij een passie waarmee ik mijn hart volg en mijn talent inhoud geef. Reeds meerdere malen heb ik mij als fotograaf weten te onderscheiden. Mijn stijl is divers maar herkenbaar. Altijd op zoek naar het verhaal in het beeld en de persoon achter het portret. Fotografie is voor mij zorg, tijd en aandacht om op een zo ontspannen mogelijke manier jullie in beeld te brengen. Samen herinneringen maken om mooie momenten prachtig vast te leggen!

Fotoshoots
100%
Corporate
75%
Beeldbank & Stock
60%
Webfotogafie
85%

 
 

Info


Enthousiast geworden en op zoek naar een fotograaf? Ik ben naast Kampen ook werkzaam in de regio Emmeloord, Zwolle, Dronten, Hasselt, Meppel, Epe, Heerde, Oldebroek, Elburg, Steenwijk, Nunspeet & Heerde. Vragen, een creatief idee of vrijblijvend informatie inwinnen? Ik hoor het graag!

Regelmatig krijg ik vragen die ik graag beantwoord. De meeste vragen zijn nogal uiteenlopend maar er zijn ook vragen die vaker gesteld worden. In mijn FAQ heb ik veel van die vragen al beantwoord, makkelijk, overzichtelijk en praktisch in een overzicht. Mocht een vraag er niet tussenstaan of een antwoord niet duidelijk in mijn FAQ dan hoor ik het natuurlijk graag middels de contactpagina!

Meedenkende fotograaf Kampen en omstreken

Veel vragen gaan ook over de over de tarieven en die kun je terugzien in mijn prijslijst. Wensen en verzoeken zijn ook bespreekbaar als maatwerk. Ik denk graag mee naar de mogelijkheden en de haalbaarheid.

De onderwerpen die ik fotografeer zijn nogal uiteenlopend en maken mij allround. Ze variëren van evenementen fotografie tot bruidsfotografie en van een fotoshoot tot bedrijfsfotografie.

Bekijk mijn werk

In mijn portfolio en mijn fotoblog zijn mooie voorbeelden van mijn fotografie te bekijken. Volg het laatste foto nieuws en blijf op de hoogte van de laatste foto wedstrijd. Ook in andere media of foto vakbladen is mijn werk regelmatig gepubliceerd. Door mijn brede interesse verdiep ik mij graag in nieuwe onderwerpen en geef ik diverse workshops &  fotografie cursussen. Verder is het ook mogelijk om foto’s te bestellen in mijn webshop met een beeldbank van vrij werk.

CONTACT

Voorbeelden van mijn werk kunt u vinden in mijn Blog

BEKIJK MIJN WERK
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?