Tijdschriften, magazines en publicaties

Fotografie / Publicatie

Foto Nieuws


De belangrijkste fotografie en foto nieuws die zijn gepubliceerd van fotografiecor in vakbladen, krant, evenementen en magazines.
[fblike]

Wie zich bezig houdt met fotografie (faq) zal langzamerhand ermee te maken krijgen. De foto’s die je maakt zullen ergens opduiken in de media, of worden opgepikt door organisatie’s voor bijvoorbeeld een foto wedstrijd, cursus of publicatie op een foto website. Asl fotografiecor heb ik ervaren dat meedoen aan een foto wedstrijd een enorme ‘boost’ kan geven. Foto magazine’s, vakbladen, tarieven, brancheorganisatie’s en leveranciers om foto’s te bestellen zijn enkele voorbeelden waar mijn vrije werk terechtkomt. Door de loop van de jaren verzamel je als fotograaf op die manier een leuk aantal artikelen. Ik heb deze artikelen in mijn fotoblog verzameld in een beknopt overzicht. 

Deze pagina geeft een goede indruk van mijn fotografie werkzaamheden en geeft een extra motivatie om nog mooiere fotoshoots te blijven maken.

Overzicht foto nieuws

Ondanks dat ik zoveel mogelijk in kaart probeer te krijgen is dit overzicht niet volledig.  Het is tegenwoordig haast onmogelijk om alles compleet bij te houden. Ik geef op deze pagina dan ook een beknopte bloemlezing van de leukste nieuwtjes en belangrijkste publicaties. Neem vooral eens een kijkje op deze pagina en laat je verassen, heel veel lees- en kijkplezier.

Contact [kkstarratings]

Terug naar media overzicht

In de Media
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?