Digitale fotografie tips

Digitale fotografie tips

Wanneer je de instelling van je camera eenmaal onder controle hebt zijn er natuurlijk altijd nog vragen. Waarom lukt het niet om scherpere foto’s te bestellen. Waarom zou je een statief moeten gebruiken bij fotoshoots en wat zijn je instellingen bij evenementen. Er zijn genoeg digitale fotografie tips te geven die je kunnen helpen om de volgende stappen in je fotografie te maken. 

In de onderstaande artikelen van mijn blog kun je verschillende voorbeelden vinden. Ontdek wat jou fotografie beter kan maken beeldbank voorbeelden en fotografie tips.

Workshop fotografie

Geen zin om jezelf autodidact te ontwikkelen? Hou je ervan om in de praktijk aan de slag te gaan samen met anderen. In mijn inspirerende woonplaats Kampen geef ik o.a. nachtfotografie workshops. Laagdrempelige en begrijpbare sessies die je verder helpen met de ontwikkeling van je fotografie. 

Online fotografie cursus

Met mijn 7 stappen basis cursus kun je echter ook zelf aan de slag. Ontwikkel jezelf tot fotograaf en leer de basisbegrippen van fotografie. Meer uitleg nodig of vragen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een workshop.

Basiscursus

Wie de volgende stappen in zijn fotografie wil maken kan nu een fotografie cursus Boeken. Workshops vanaf de basis tot aan gevorderden zijn bij Fotografiecor.nl volgen. Begrijpbaar, praktisch en met zorg samengesteld. Schrijf je in voor een van de datums.

Individuele cursus

Krijg antwoorden op vragen die je altijd al had willen weten. Persoonlijk begeleiding en  intensieve aandacht voor de ontwikkeling van jou individuele fotografie. Gun jezelf de aandacht die je verdient en boek deze cursus.

Voor meer en ander werk kijk ook in mijn

Fotoblog