Opleiding & fotocursus

Gratis online opleiding

Door de loop van de tijd heb ik verschillende artikelen geschreven over fotografie. Deze verzameling is samengevat in een online opleiding. In deze unieke zeven stappen cursus geef ik op een begrijpbare inzicht in de basis principes. Fotograferen met de M-stand zal voortaan makkelijker worden na het lezen van deze fotocursus. 

In de onderstaande artikelen van mijn blog zijn er verschillende voorbeelden te vinden. Bovendien kan deze opleiding je helpen om de talenten als fotograaf nog verder te ontwikkelen. Regelmatig verschijnen er updates, fotoshoots en nieuws over evenementen. Ontdek wat je fotografie nog beter kan maken. 

Workshop fotografie

Geen zin om jezelf autodidact te ontwikkelen? Hou je ervan om in de praktijk aan de slag te gaan samen met anderen? In mijn inspirerende woonplaats Kampen geef ik workshops die je verder helpen met de ontwikkeling van je passie. 

Digitale fotografie tips

Maak de volgende stappen in je fotografie. Gebruik mijn fotogallery waar je fotos kunt bestellen voor inspiratie. Weet welke materialen je zou kunnen aanschaffen en hoe je scherpere foto’s kunt maken van natuur, landschappen of reisfotografie. Gebruik mijn fotografe tips & tricks om jezelf te ontwikkelen en leer beter fotograferen.

Basiscursus

Een fotografie cursus voor beginnende fotografen. Fotografiecor.nl maakt het nu mogelijk om deze ook in de omgeving van Kampen te volgen. Begrijpbaar, praktisch en met zorg samengesteld. Schrijf je in voor een van de datums of stuur een mail met je vragen.

Individuele fotocursus

Krijg antwoorden op vragen die je altijd al had willen weten. Persoonlijk begeleiding en  intensieve aandacht voor de ontwikkeling van jou individuele fotografie. Praktisch, hands-on en vooral gericht op het ontwikkelen van vertrouwen in je skills. Gun jezelf de aandacht die je verdient en boek deze cursus.

Voor meer en ander werk kijk ook in mijn

Fotoblog