Beeldbank / Portfolio

Fotografie

Naast fotoshoots maak ik als fotograaf fotografie voor stockfoto, beeldbank en verschillende content & afdruk doeleinden. Een portfolio met verzameld werk met verschillende onderwerpen. Voor maatwerk ik graag mee.

Fotografiecor.nl

“Waar kan ik die mooie foto’s bestellen?” Regelmatig krijg ik als fotograaf deze vraag over mijn fotografie werk. Soms om af te drukken in hoge kwaliteit maar ook voor gebruik onder licentie of als stockfoto. Ik zie het altijd als een compliment wanneer je beeldbank wordt gebruikt voor media engagement, fotoprint of fotobehang aan de muur. In deze gallery vind je dan ook een portfolio met verschillende fotografie onderwerpen waaruit je kan kiezen. Vrij werk, Cityscapes, Events, Long exposure, Avondfotografie, Landschappen, zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden in deze portfolio om te bestellen. 

Fotografie met een verhaal

Voor mijn beeldbank ben ik steeds op zoek naar dat unieke beeld. Dat bijzondere moment maar vooral naar een achterliggend verhaal. Ik hou ervan om mijzelf uit te dagen en dat  ene beeld te maken die het verschil gaat maken voor die unieke stockfoto. Vroeg opstaan voor dag en dauw, urenlang rondzwerven voor dat speciale unieke moment wat mijn portfolio compleet maakt. Het juiste verhaal in compositie en perspectief vangen wat mijn gallery uniek maakt. Deze magie van het fotograferen maakt dat er steeds nieuwe foto’s bijkomen in deze beeldbank die het bekijken waard zijn

Inspirerende fotografie

“Inspiring photography” is een missie die mij motiveert om naast mijzelf ook anderen enthousiast te maken voor het fotograferen. Fotografie geeft je de mogelijkheid om herinneringen vast te leggen waar de tijd geen vat op heeft. Hoe mooi is het dan als je de kennis en ervaring op kan doen waarmee je eigen beelden kan creëren. Met mijn aanbod aan workshops & cursussen ga je van registreren naar regisseren! Met een praktisch een begrijpbare methode geef ik je het vertrouwen om je volgende stap in fotografie te zetten.

Naast mijn fotografie voor beeldbank & portfolio verzorg ik fotoshoots houd ik een fotoblog bij en schrijf ik praktische E-books voor mijn webshop. Kijk ook eens op mijn social media kanalen als Instagram & Facebook voor inspiratie en updates welke onderwerpen mij op dit moment bezig houden. Geïnspireerd door een stockfoto of op zoek naar een eigen beeldbank die je digitaal kunt gebruiken? Voor specifieke vragen of oplossingen voor branding & content denk ik graag mee over de mogelijkheden. Ook voor events en bedrijfsreportages wil ik je graag verassen door alledaagse dingen bijzonder te maken.

Contact

 

Bekijk meer werk en inspiratie in mijn

Fotograaf