Fotoshoots / Reportages

Mijn Fotografie


Vrije fotografie werk met verschillende onderwerpen om foto’s van te bestellen of voor gebruik van stock fotografie doeleinden. Maatwerk nodig? Ik denk graag mee over de mogelijkheden van branding, marketing of website.

Fotografiecor.nl

“Waar kan ik die mooie foto’s bestellen?” Regelmatig krijg ik als fotograaf deze vraag over mijn fotografie werk. Soms is dat in de kwaliteit van een fine-art print of een canvas maar ook  afdrukken op aluminium of ingelijst. Ik zie het altijd als een compliment wanneer iemand geïnteresseerd is om je werk te plaatsen in de media of uitgeprint aan de muur te hangen. Er zijn dan ook verschillende fotografie onderwerpen waarvan je foto’s kunt bestellen. Urban, natuur, grafisch, nachtfotografie, lightpainting, enz.  zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden. 

Fotografie is leren kijken

Als fotograaf ben je steeds op zoek naar dat unieke beeld of dat bijzondere moment. Steeds maar opnieuw jezelf blijven uitdagen. Keer op keer afvragen waarom juist dat ene beeld wel of niet op de foto moet komen. Soms is het vroeg opstaan en lange dagen maken. Urenlang rondzwerven voor dat speciale moment en regelmatig onverrichter zaken naar huis gaan. Tot dat ene moment waarop je hoopte, waarop je verder durfde te kijken. De magie van het fotograferen zorgt er dan ook voor dat er steeds nieuwe foto’s bijkomen in deze beeldbank die de moeite waard zijn om opnieuw te bekijken.

Inspirerende fotografie

“Inspiring photography” is een missie die mij motiveert om mijzelf te blijven ontwikkelen en anderen te motiveren. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om beelden en herinneringen vast te leggen op de mooiste momenten. Een uniek moment in tijd vastleggen die moeilijk een tweede keer is te vangen. Deze foto’s wil ik natuurlijk graag met jullie delen maar met mijn unieke workshops en cursussen kun je het ook leren! Met een praktisch een begrijpbare methode geef ik je het vertrouwen mee om de volgende stap in fotografie te zetten.

Naast fotoshoots en bruidsfotografie geef ik ook regelmatig excursies op het gebied van nachtfotografie. Een favoriet onderwerp van mij die je de geheimen leert van het fotograferen met lange sluitertijden. Kijk ook eens op mijn social media kanalen als Instagram & Facebook voor inspiratie en updates welke onderwerpen mij op dit moment bezig houden. Geïnspireerd door een foto of op zoek naar een stockfoto die je digitaal kunt gebruiken? Voor specifieke vragen of oplossingen denk ik graag mee over de mogelijkheden. Ik verneem graag wat ik kan betekenen en hoe ik je kan Laat je verassen door alledaagse dingen bijzonder te maken. 

Contact

 

Bekijk meer werk en inspiratie in mijn

Fotoblog
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?