Hanzestad Kampen

Kampen is een prachtige middeleeuwse Hanzestad en ik heb als fotograaf het geluk dat het mijn woonplaats is. Naast fotoshoots, reportages en het verzorgen van workshops maak ik ook regelmatig eigen werk. Ik vind het elke keer weer de uitdaging om je dagelijkse omgeving steeds met ‘nieuwe ogen’ te bekijken en beelden te fotograferen die inspireren.

Kampen en beeldbank

In deze beeldbank zijn dan ook verschillende voorbeelden te vinden die een illustratie geven van mijn vrije werk. Ontdek indrukwekkende landschappen langs de oevers van de IJssel of een sfeervol verlichte binnenstad bij het vallen van de avond.

Heb je die leuke foto gevonden! Dan is het heel makkelijk deze te bestellen via deze beeldbank. Nee, wees gerust, je hoeft er geen ingewikkelde cursus voor te volgen 😉 Je hoeft alleen stapsgewijs het keuzemenu door te lopen. Simpel, makkelijk en overzichtelijk.

Selecteer de afbeelding en geef aan wat je wilt doen.

Er zijn genoeg mogelijkheden voor leuke afdrukken, kijk daarvoor ook eens in mijn andere gallery’s Nog een leuke afbeelding gezien? Plaats je opdracht vervolgens in het winkelmandje en ga verder met winkelen. Ben je klaar dan wordt de complete afhandeling verzorgd door een gerenommeerd fotolaboratorium. De foto’s worden professioneel afgedrukt en geleverd in de hoogste kwaliteit. 

Voor nieuws of de laatste updates kijk ook in mijn

Fotoblog
 

Beeldbank


Wanneer een foto meer mag zijn dan een leuk plaatje!

Met alle media van tegenwoordig en het steeds meer visueel worden van onze digitale omgeving vormen goede foto’s een belangrijke schakel. Fotografie is de beeldtaal van marketing creatie en communicatie.

Storytelling content

Het belangrijkste onderscheidend vermogen van een goede foto zit hem steeds meer in de kwaliteit van de foto. Om tussen de massa van kwantiteit uit te komen is een aansprekend beeld met ‘storytelling content’ noodzakelijk

Welk verhaal geef jij mee aan je marketing of aan het aanspreken van je doelgroep. Fotografiecor.nl heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal die als stockfoto beschikbaar is.

Maatwerk nodig?

Ook deze mogelijk is op het gebied van stock-fotografie te realiseren. Er zijn speciale samenwerkingen te realiseren die content opleveren die de missie & visie van het te realiseren project weet samen te vatten. Informeer en neem contact op.