Leuke city trips in Europa om te ontdekken

Citytrip


De leukste citytrip en reizen door het oog van mijn camera. Laat je inspireren op een van je volgende fotoreizen door Europa.

Fotografiecor.nl[fblike]

Travel fotografie is voor mij een van de meest fantastische vormen van fotografie. Natuurlijk is het geweldig om op die paar vierkante meter rondom je huis de meest geweldige fotoshoots te kunnen maken. Zelfs rondom je eigen woonplaats kun je eindeloos creatief invulling geven aan je fotografie. Zelf geef ik er de voorkeur aan om mijn fotografie te combineren met het ontdekken van de meest geweldige locatie’s. Cordoba, het Alhambra, Rome, Parijs, enz. Ik beleef dit soort reportages als een voortdurende ontdekkingstocht die ik zo mooi mogelijk wil vastleggen. Er is niks mooiers als mensen of de media foto’s willen bestellen waar je als fotograaf zo druk mee bent geweest. Voor dat laatste kun je trouwens ook in mijn prijslijst, faq of webshop kijken.

Het adembenemende moment van schoonheid of de magie van iets kleins of lokale evenementen in beeld brengen. De sfeer van de stad met zijn landschap, natuur en nachtfotografie. Dat is alleen mogelijk door de juiste voorbereiding te treffen of een fotografie cursus of workshop te volgen. Ik probeer de omstandigheden dan ook zoveel mogelijk af te dwingen. Het betekent soms op onmogelijk tijden je bed uit en extra tijd vrijmaken in je reisplanning. Als fotograaf wil je een foto maken in alle rust en stilte. Je zou niet willen dat je achteraf uren bezig bent met de nabewerking terwijl je dat had kunnen voorkomen. Wil je meer informatie of achtergond verhalen, kijk eens in mijn fotoblog of neem contact op. Ik hoor het graag.

Contact[kkstarratings]

DE EEUWIGE STAD

Ongrijpbaar Rome


Een wereldmacht in een notendop.
De eeuwige stad met al zijn magie en schoonheid.
Waar je nooit uitgekeken raakt

Wie in Italie is zal het proeven, zal het ruiken en zal het zien. De Italianen heb ‘de kunst van het leven’ bijna tot een letterlijke kunstvorm verheven. Je voelt het overal om je heen vanaf het Gardameer, in deze stad tot aan de punt van Sicilië.. ‘La dolce vita’ is dan ook een van die fotografie tips die ik tijdens een stedentrip mee wil geven om te fotograferen. Maak van dit onderwerp een project en zoek de beelden die voor jou het gevoel weergeven. Rome is niet alleen de stad van architectuur, ruïnes en de antieke wereld maar heeft zoveel meer te bieden.


Stad met twee gezichten

Porto & Gaia


Een stad waar je op slag verliefd wordt .
Bijzondere straatjes ontdekken en genieten van vergezichten.
Een citytrip met karakter.

Porto is klein. Uurtje naar rechts. Twee uurtjes naar links en je loopt het historische centrum van de stad al uit. Misschien niet de stad waar je op het eerste gezicht een paar dagen voor een citytrip zou kunnen verblijven. Daar staat tegenover dat het wel de stad is waar genoeg valt te ontdekken en waar heden en verleden samen hand in hand gaan. Porto is vooral een eigenzinnige stad propvol mooie plekken en om elke hoek een nieuwe verassing. Kortom, Porto moet je beleven en in onderdompelen zodat de magie van deze stad je kan betoveren.


Een foto is het gevolg van een ontdekkingsreis.


Sinds ik fotografeer heb ik opnieuw leren kijken.
Ik krijg de mooiste momenten van de wereld om ze vast te leggen.

Laat je inspireren en bekijk meer foto's en artikelen op mijn

Fotoblog
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?