De mooiste bestemmingen in Europa om te fotograferen

Reizen Europa


De leukste city trips en reizen, Europa door het oog van mijn camera. Laat je inspireren op een van je volgende fotoreizen.

Fotografiecor.nl [fblike]

Op deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn stedentrips door Europa. Tijdens reizen in Rome, Cordoba of Porto gaat mijn  camera ook altijd mee. Je weet namelijk nooit op welk moment en om welke hoek er iets bijzonders staat te gebeuren. Een geweldig uitzicht, bezienswaardigheden tijdens een citytrip of een interactie tussen mensen bij een evenement. Je kunt het allemaal gebruiken om die unieke fotoreportage maken. Het is de magie van het onbekende en het onverwachte dat mij als fotograaf in dit soort fotografie aantrekt. 

Ik fotografeer dan ook met de gedachte dat ik waarschijnlijk nooit meer op deze plek terug zal keren. Een paar kilo extra fotomateriaal meeslepen is dan ook een must in plaats van een last. Immers, het is een ontdekkingsreis naar de meest onverwachte momenten. Ik ga dan ook een voortdurende uitdaging met mijzelf aan. Een strijd om elke fotoshoot zo optimaal mogelijk vast te leggen. Architectuurfotografie, nachtfotografie, landschap en natuur, ze kunnen de mooiste momenten opleveren om foto’s van te bestellen.

Eenmaal thuis gaan de foto’s elk hun eigen weg en zijn te zonder andere terug te vinden in diverse media , fotoblog of stock-fotografie. Ook voor meer informatie of het volgen van een fotografie cursus waar ik meer fotografie tips en workshops geef kun je contact opnemen

Contact[kkstarratings]

Genieten / Ontdekken

De Loire streek


Een prachtige streek in Frankrijk
Pittoreske dorpjes, wijnvelden en prachtige kastelen
Franse sfeer en cultuur om tot rust te komen

De Loire vallei is een geweldig mooi gebied in Europa voor fotoreizen dat terecht is uitgeroepen tot UNESCO wereld erfgoed. In dit 300 KM lange gebied in het hart van Frankrijk is geschiedenis geschreven en zijn koningen geboren. Je voelt, proeft en ruikt haast letterlijk de oorsprong van de Franse cultuur in deze tuin van Frankrijk. Overal waar je kijkt bloeien bloemen en groeien gewassen. De vertakkingen van de Loire creëren de ideale omstandigheden voor dit prachtige gebied. Overal om je heen zie je dan ook prachtige vergezichten en velden vol zonnebloemen, wijnranken en goudgeel bloeiend graan.


la dolce vita

Italië & Lombardije


Het grootste meer van Italië.
Landschap met een schilderachtig karakter
Romantische straten en pleinen

De aantrekkingskracht van het Gardameer in Italie zit hem vooral in de enorme variatie aan landschappen en cultuur. De pittoreske dorpjes, idyllische wijnhellingen, de imposante uitlopers van de Europese Alpen. Ook het gunstige klimaat maakt van deze omgeving een favoriete verblijfplaats voor travel & fotoreizen. De oude adel en onder andere de rijke welgestelden hadden deze omgeving al eeuwen eerder ontdekt. Langs de oevers van het meer zijn dan ook de prachtigste villa’s en lustoorden te vinden.


Fotograferen is jezelf elke keer opnieuw uitdagen


Eindeloos werken aan dat unieke moment.
De tijd even stilzetten voor het vastleggen van een bijzondere herinnering.

Laat je inspireren en bekijk meer foto's en artikelen op mijn

Fotoblog
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?