Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering voor later. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast. Dat kan bruidsfotografie op een moderne, journalistieke of klassieke manier maar het moet vooral een stijl zijn die bij jullie past. Bij bruidsfotografie vind ik het persoonlijk bijzonder belangrijk dat jullie je er prettig bij voelen. Dagen, weken, maanden en soms zelfs jaren zitten er in de voorbereiding. De spanning kan soms enorm stijgen voor zo’n dag over het perfecte verloop van jullie mooiste dag. Logisch want je zou er niet aan moeten denken wat er allemaal zou kunnen gebeuren.

Bruidsfotografie in professionele handen

Als jullie fotograaf zal ik samen met jullie zoveel mogelijk voorbereiden en meedenken. Op de dag zelf zullen jullie dan merken dat er een belangrijke zorg minder is. Ik zal er namelijk alles aan doen om jullie zoveel mogelijk op jullie gemak te stellen. De herinnering aan deze geweldige dag hebben jullie uiteindelijk in mijn professionele handen gelegd.

Op deze manier hoeven jullie deze dag maar een ding te doen,… genieten! In mijn ogen misschien wel het belangrijkste doel van de dag. Als persoon ben ik er van overtuigt dat wanneer jullie lekker jezelf kunnen zijn, ik als trouwfotograaf de mooiste trouwfoto’s kan maken. Geniet dus met volle teugen en van elk moment. Geniet van de ceremonies, de mooie mensen, familie fotoshoot en het geweldige feest, Geniet van de kleine momenten en de vele details waar jullie zolang over hebben nagedacht. Neem alles in je op en vergeet vooral niet wat voor jullie belangrijk is op jullie mooiste dag.

Herinneringen

Als fotograaf zal ik proberen het ‘perfecte plaatje’ te vangen en alles zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De herinneringen zullen jullie zelf en samen met elkaar maken op deze dag. Jaren later zal dat ene beeld nog dat geweldige gevoel van trouwen oproepen. Ik kijk er dan ook naar uit om met mijn bruidsfotografie een geweldig moment voor jullie te mogen vastleggen. Door mijn werkwijze zal ik ervoor zorgen dat jullie op een dierbare trouwreportage met plezier op terugkijken.

*

“Iedereen kan fotograferen maar iets bijzonders maken van  trouwfoto’s vraagt om veel meer dan talent alleen. Wie serieus fotografeert kijkt verder dan zijn camera en weet dat er veel meer mogelijk is dan simpel op een knopje drukken. Met passie, zorg en aandacht probeer ik dan ook het onderscheid in mijn bruidsreportage te maken. Kenmerkend voor mijn fotoshoot is dat ik vooral de ‘klik’ zoek met mijn bruidspaar. Fotografie is voor mij  een voortdurende zoektocht naar die ene unieke  foto waarin het juiste beeld weet te vangen. Dit kan een blik of een pose zijn maar met name in bruidsfotografie een bijzonder moment tussen twee geliefden.”

In mijn blog kun je voorbeelden van mijn werk bekijken. Naast bruidsfotografie zijn er ook mogelijkheden voor fotoshoots met familie of gezin of een loveshoot. Verder geef ik fotografie cursussen en fotografeer ik regelmatig op evenementen. Ook kun je stock foto’s bestellen van o.a. geweldige sunsets, macroRaw Vintage en nachtfotografie. Laat je verassen en laat je eens informeren (faq) of kijk op mijn prijslijst voor de tarieven.

Hoe maak ik de mooiste bruidsfotografie

Ieder bruidspaar hoopt natuurlijk op een prachtig stralende dag. Met gemiddeld 45 zonnige dagen per jaar is dat in Nederland meestal heel erg hard hopen en duimen. Voor de trouwfotograaf is het dan ook altijd weer een uitdaging om jullie bruidsfotografie mooi in beeld te brengen. Een fotograaf met ervaring weet hoe die met natuurlijk licht om kan gaan en kan er altijd wat moois van maken.

Help mijn bruiloft

Wanneer het met bakken uit de hemel komt zal het toch wel even slikken worden. In dat geval zal er toch wel het een en ander uit de kast getrokken moeten worden. We zouden toch niet willen dat de trouwreportage in het water zou vallen. Achteraf kan er misschien nog wel om gelachen worden maar op dat moment…

Voordat ik aan een trouwreportage begin zijn er altijd eerst een paar intakegesprekken geweest. Voor mij als trouwfotograaf is het belangrijk om een beeld te krijgen van jullie als bruidspaar en jullie wensen. Zo weet ik op de dag zelf wat jullie van mij verwachten en waar ik de mooiste trouwfoto’s kan maken. Tijdens zo’n intake bespreken we ook de locatie’s en wat we gaan doen als het niet loopt zoals we hopen. Je kunt hierbij denken aan alternatieve binnenlocaties, doorzichtige paraplu’s, lollige poncho’s, of een extra afspraak bij de visagist of de kapper.

Planning

Misschien wel het meest tijdrovende klusje van de gehele bruiloft! Toch is het belangrijk om een goed overzicht te houden in wanneer wat gebeurd.

Ik zou als bruidsfotograaf niet willen dat ik belangrijke momenten zou missen. Daarnaast kun je ook extra momenten voor korte shoots inplannen. Mooie momenten om even jullie rust te pakken maar ook om kleine detailfoto’s te maken. Soms gebeurd het ook wel dat er nog een trouwlocatie bezocht kan worden wat eerder niet gelukt was.

Meedenken

Zoals jullie kunnen lezen zijn er genoeg aspecten bij een huwelijk waarbij een fotograaf bij kan helpen. Ik denk dus graag mee met jullie om er samen een fantastische fotoshoot van te maken. Mochten er naar het bekijken van deze portfolio vragen zijn dan hoor ik ze graag van jullie.

Contact

Meer van mijn foto's of artikelen zijn te vinden in mijn

Blog
Begin met chatten!
👨‍💻 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?