*

Met de komst van social media en de profilering op het internet wil je gebruik kunnen maken van mooie foto’s op je website. De belangrijkste reden voor het boeken van mijn  fotoshoots is meestal, een mooie portret laten maken. Dat kan als cadeau, een liefdevol gebaar of om iets te vieren door een familiefoto te laten maken. Er zijn genoeg redenen te bedenken voor leuke fotoshoots. Een mooie tastbare herinnering voor later met een leuke ontspannen ervaring als eindresultaat.

Ik verzorg regelmatig verschillende fotoshoots en portretfotografie op locatie met verschillende onderwerpen. Zo kun je door mij een leuke gezinsfotoshoot laten maken of een fotoshoot met vriendinnen. Op mijn fotoblog kun je de laatste artikelen lezen en de nieuwste adviezen voor fotoshoots volgen. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste resultaat! Ook interesse in een van mijn fotoshoots of een fotoreportage laten maken? Laat wat van jullie horen, ik hoor het graag!

Een portretfoto is niet alleen een mooie herinnering maar kan tegenwoordig veel vaker gebruikt worden.

Je verdient meer

We staan er soms te weinig bij stil en zien soms niet de potentie van mooie fotoshoots. Met de snelheid waarmee we ons leven digitaal inrichten hebben we veel minder fysiek contact met elkaar. Wie is er tegenwoordig niet actief op sociale platformen of interne netwerken. Het beeld wat we onszelf naar buiten brengen, bepaald steeds meer de algehele beeldvorming. “You will never get a second chance to make a first impression”. Je wilt natuurlijk dan wel een goede ‘first impression’ achterlaten! Een mooie portretfoto wordt dan ook steeds meer een digitaal visitekaartje! Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan voor een ‘lucky shot’ met je telefoon of camera. De vraag is of dat nou het beste resultaat geeft. Wil je toch een professionelere indruk achterlaten dan kan ik als professioneel fotograaf helpen. Gun jezelf die leuke fotoshoots!

Misschien ook leuk om te doen,…geef een van mijn fotoshoots cadeau. Je zult verbaasd zijn hoeveel mensen je kunt blij maken!

Het verschil kunnen maken

Vanzelfsprekend is het onderscheidt om tussen de massa het verschil te willen maken maken niet gemakkelijk. Door het maximale van mijzelf te vragen en steeds opnieuw uitdagingen aan te gaan heb ik mijzelf als fotograaf ontwikkeld. Ik probeer steeds opnieuw te innoveren en mijn stijl is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Met die zorg en aandacht weet ik aansluiting te vinden bij de behoeftes en wensen van mijn opdrachtgevers. In mijn fotoreportages zoek ik naar het verhaal achter de foto. Door een sterk beeld te creëren leg ik een moment in de tijd vast als herinnering. Wie mij een beetje kent weet dat ik zelf wat verder dan het ideaal beeld kijk. Zo’n plaatje mag in mijn ogen meer zijn dan een gestileerde foto. Ik kan mij voorstellen dat je NIET een totaal vreemde wil  herkennen in een foto. 

Iemand die ver weg ergens lijkt overeen te komen, met wat je elke morgen in de spiegel ziet. Dat ‘perfecte plaatje’ fotografen is niet mijn manier van werken. Ik zoek naar een beeld dat stilstaat in de tijd en jou persoonlijkheid weet te vangen in een beeld. 

Aanpak fotoshoots

Tijdens mijn fotoshoots is de reis dan ook belangrijker dan de bestemming. Elke fotoshoot heeft zo zijn verschillende aanpak. Of het nu gaat om een portret fotoshoot of een fotoreportage met het gezin. Stuk voor stuk benader ik ze individueel en gebruik ik een ‘custom-made’ aanpak. Zo’n ‘reis’ moet vooral leuk en gezellig zijn waarbij wij elkaar in een korte tijd snel leren kennen. Uiteindelijk is niet iedereen hetzelfde en dat wil ik ook terug kunnen zien in mijn fotografie. Wie een foto door mij laat maken zal merken dat ik bij elk van mijn fotoshoots een ander beeld weet te vangen. Zoveel verhalen, zoveel gezichten en tenslotte ook zoveel portretten.

Contact

Fotoshoots met passie & aandacht


Meer dan een herinnering! Kijk voor meer voorbeelden van fotografie in mijn fotogallery. Hier zijn voorbeelden te bekijken van Flora & Fauna, nachtfotografie, long exposure en lightpainting.  Ook voor foto’s bestellen, tips, een workshop of een fotografie cursus zijn er mogelijkheden bij Fotografiecor.nl.

Naast fotoshoots met de familie of een fotoreportage met een groep zijn er nog meer mogelijkheden. Zo verzorg ik ook loveshoots van koppels, vriendschappen en vriendinnen. Soms is dit om een mooie herinnering vast te leggen maar er zijn meer toepassingen.

Maak een unieke foto

Organisatie’s & verenigingen kunnen bij uitstek een unieke groepsfoto gebruiken voor evenementen en branding doeleinden. Vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de profilering en het bereiken van de doelgroep. In goed overleg en in samenwerking met elkaar komen we tot het juiste formaat. Samen laten we zien wat de toegevoegde waarde is voor een event of organisatie. Laat mij jullie succes en ambitie in beeld te brengen en meehelpen aan de sleutel van succes.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik een fotograaf die breed inzetbaar is. Ik lever maatwerk waar nodig is en zoek naar diepgang in mijn fotoshoots voor een meerwaarde. Fotografiecor.nl is een initiatief van fotograaf Cor van der Waal. Een gedreven en betrokken persoonlijkheid die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Beelden met inhoud

Fotografie is een van de talenten waarmee ik met passie inhoud aan mijn fotoshoots. Landschapsfotografie of bruidsfotografie hebben elk hun eigen discipline dat vraagt om een specifieke specialisatie. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mij veel disciplines eigen gemaakt. Ik sta dan ook altijd open voor een opdracht waar ik jullie mee kan helpen. Kijk ook eens in mijn fotoblog voor meer inspiratie en mogelijkheden. Voor vragen en voorwaarden kun je in mijn FAQ kijken mijn tarieven vind je in de prijslijst. Ik hoor het graag!

Voor meer en ander werk kijk ook in mijn

Fotoblog