Fotoshoot

Leuk als cadeau of om foto’s van te bestellen. Samen een uniek moment vieren met elkaar, middels een loveshoot, of alleen. Een fotoshoot is het leukste evenement om een mooie herinnering te delen. Als fotograaf neem ik graag de tijd om de mooiste foto’s vast te leggen. 

Familie fotoshoot

Voor een familiefoto of een groepsportret ben ik graag jullie fotograaf. Hoe vaak zijn jullie nu met zijn allen bij elkaar? Vast niet heel vaak, tijd dus om dit vast te leggen en er een leuke foto van te maken op locatie.

Loveshoot

Wat is een mooier moment dan met elkaar de liefde vast te laten leggen. Verliefd, verloofd, of getrouwd, met een loveshoot vier je met elkaar de liefde. Geniet op een mooie locatie van elkaar ik leg de mooiste foto’s vast. Ook te boeken in combinatie met een trouwfoto’s als pre-shoot.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast

Portretfotografie

Met een mooie foto of portret zet je de tijd even stil. Tijdens mijn fotoshoots zoek ik dan ook naar het verhaal achter de foto. Ik maak een blijvende herinnering op een mooi moment van een uniek persoon. Laat je zien en gun jezelf een mooie profielfoto voor social media of je zakelijke netwerk.

Gezinsfotoshoot

Een gezinsfotoshoot is een mooie herinnering om vast te laten leggen of om aan de muur te hebben. Een heerlijk moment om met elkaar plezier te hebben en op de foto te gaan. Voor je het weet is iedereen zomaar weer een aantal jaartjes ouder.

CONTACT

 

LOVESHOOT


“You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.”

Waarom een loveshoot? … omdat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie verliefd en stapelgek op elkaar zijn ! Of jullie zijn verloofd en gaan trouwen of zijn misschien al jaren getrouwd en willen de liefde vieren door dit op een mooie manier vast te leggen. Als jullie nog gaan trouwen is het een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor jullie trouwdag, als jullie een bruidsfotografie bij mij boeken en de foto’s van deze loveshoot kunnen jullie dan bijvoorbeeld gebruiken voor jullie trouwkaart.

Op welke locatie?

De loveshoot draait om jullie! Dus kies voor een fotoshoot op locatie waar jullie iets mee hebben. Denk hierbij aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of misschien wandelen jullie graag in het bos of op het strand. Kies vooral een plek die bij jullie past. Dan gaan we samen op stap en maken we er een mooie, ontspannen loveshoot van. Geniet van elkaar en van de shoot! Kijk voor de mogelijkheden op mijn faq en voor tarieven op mijn prijslijst

Waarom kiezen voor Fotografiecor

Ik ben een fotograaf met een breed aanbod aan mogelijkheden. Met mijn jarenlange ervaring weet ik op veel situaties in te spelen en het licht te beheersen onder diverse omstandigheden. Naast loveshoots, trouwfoto’s en fotoshoots verzorg ik ook fotografie cursussen en maak ik vrij divers fotografie werk van landschappen, fauna en nachtfotografie. Aandacht voor het onderwerp en unieke spontane momenten vastleggen is een van mijn kernmerken.