Familie fotoshoot

Leuke familiefoto laten maken als cadeau of tijdens een familiedag. Samen een uniek moment vieren door dierbare herinneringen met elkaar te delen. Een familie fotoshoot is het leukste evenement om een mooie herinnering vas te leggen. Als familiefotograaf neem ik graag de tijd om de mooiste familiefoto’s vast te leggen. 

Familiefoto laten maken

Voor een familiefoto laten maken of een groepsportret ben ik graag jullie fotograaf. Hoe vaak zijn jullie nu met zijn allen bij elkaar? Vast niet heel vaak, tijd dus om dit vast te leggen en er een leuke foto van te maken op locatie.

Loveshoot

Wat is een mooier moment dan met elkaar de liefde vast te laten leggen. Verliefd, verloofd, of getrouwd, met een loveshoot vier je met elkaar de liefde. Geniet op een mooie locatie van elkaar ik leg de mooiste foto’s vast. Ook te boeken in combinatie met een trouwfoto’s als pre-shoot.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast

Portretfotografie

Met een mooie foto of portret zet je de tijd even stil. Tijdens mijn fotoshoots zoek ik dan ook naar het verhaal achter de foto. Ik maak een blijvende herinnering op een mooi moment van een uniek persoon. Laat je zien en gun jezelf een mooie profielfoto voor social media of je zakelijke netwerk.

Gezinsfotoshoot

Een fotoshoot met het gezin is een mooie herinnering om vast te laten leggen of om aan de muur te hebben. Een heerlijk moment om met elkaar plezier te hebben en op de foto te gaan. Voor je het weet is iedereen zomaar weer een aantal jaartjes ouder.

CONTACT

 

Familie Fotoshoot


“The most important thing in the world is family and love. So remember them and let’s make lovely memories

Reserveer nu uw professionele familie fotoshoot en vereeuwiging van uw gezin!  Uw familie op de foto laten zetten laat gebeurd niet dagelijks. Daarom helpt Fotografiecor.nl u bij het maken van uw leuke familiefoto’s.  Wij verzorgen prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familiefoto laten maken  is het mooist als er spontaniteit en humor aan te pas komt.

Op welke locatie?

De fotoshoot draait om jullie! Dus kies voor een locatie waar jullie iets mee hebben. Familiereportages kan in de achtertuin plaats vinden maar misschien wandelen jullie liever in het bos of op het strand. Kies vooral een plek die bij jullie past. Wij gaan samen op stap en maken we er een mooie, ontspannen ervaring van. Geniet vooral van elkaar en van deze familie fotoshoot! Kijk voor de mogelijkheden op mijn faq en voor tarieven op mijn prijslijst

Waarom kiezen voor Fotografiecor

Ik ben een fotograaf met een breed aanbod aan fotografie mogelijkheden. Met mijn jarenlange ervaring weet ik op veel situaties in te spelen en het licht te beheersen onder diverse omstandigheden. Naast loveshoots, bruidsfotografie en fotoshoots verzorg ik ook fotografie cursussen en maak ik vrij werk van o.a. tulpen, hanzesteden en Holland. Aandacht voor het onderwerp en unieke momenten vastleggen is een van mijn kernmerken. Voor achtergronden, portfolio of workshop verwijs ik je graag naar mijn fotoblog voor meer indrukken en informatie. heb je vragen of interesse? Stuur mij dan vooral een mail middels het contact formulier. Ik hoor het graag!