Fotoshoot

Leuk als cadeau of om foto’s van te bestellen. Samen een uniek moment vieren met elkaar, middels een loveshoot, gezinsfoto of alleen. Een fotoshoot is het leukste evenement om een mooie herinnering te delen. Als fotograaf neem ik graag de tijd om de mooiste foto’s vast te leggen. 

Familie fotoshoot

Voor een familiefoto gezinsfoto of een groepsportret ben ik graag jullie fotograaf. Hoe vaak zijn jullie nu met zijn allen bij elkaar? Vast niet heel vaak, tijd dus om dit vast te leggen en er een leuke foto van te maken op locatie.

Loveshoot

Wat is een mooier moment dan met elkaar de liefde vast te laten leggen. Verliefd, verloofd, of getrouwd, met een loveshoot vier je met elkaar de liefde. Geniet op een mooie locatie van elkaar ik leg de mooiste foto’s vast. Ook te boeken in combinatie met een trouwfoto’s als pre-shoot.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast

Portretfotografie

Met een mooie foto of portret zet je de tijd even stil. Tijdens mijn fotoshoots zoek ik dan ook naar het verhaal achter de foto. Ik maak een blijvende herinnering op een mooi moment van een uniek persoon. Laat je zien en gun jezelf een mooie profielfoto voor social media of je zakelijke netwerk.

Gezinsfoto

Een gezinsfoto is een mooie herinnering om vast te laten leggen of om aan de muur te hebben. Een heerlijk moment om met elkaar plezier te beleven en op de foto te gaan. Voor je het weet is iedereen zomaar weer een aantal jaartjes ouder.

CONTACT

 

Gezinsfoto laten maken


Call it a clan, call it a network, call it a tribe, call it a family. Whatever you call it, whoever you are, you need one.” 

 

Ik verzorg professionele fotoshoots voor gezinnen. Met veel ervaring en professionaliteit help ik tijdens de gezinsfoto, ik stel jullie op je gemak en ik adviseer jullie waar nodig tijdens het maken van de foto’s. Ik neem alle tijd voor de fotografie en tijdens de fotoshoot met het gezin, omdat ik wil dat iedereen mooi op de foto staat.

Op welke locatie?

Een favoriete locatie vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Foto’s die de beleving laten zien. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet leuk op foto’s staat” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotoshoot op locatie is vaak een combinatie van de een vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s. Voor meer informatie kijk vooral eens verder op mijn faq of voor tarieven op mijn prijslijst

Waarom kiezen voor Fotografiecor

Ik ben een fotograaf met een breed aanbod aan mogelijkheden. Met mijn jarenlange fotografie ervaring weet ik op veel situaties in te spelen en het licht te beheersen onder diverse omstandigheden. Naast loveshoots, trouwfotograaf en fotoshoots verzorg ik ook fotografie workshops en maak ik vrij werk urban, zwart-wit en grafische stijl. Aandacht voor het onderwerp en unieke momenten vastleggen is een van mijn kernmerken. Kijk vooral eens in mijn fotoblog voor meer achtergronden en voorbeelden van mijn werk.