Portretfotografie

Met een mooie portretfoto zet je de tijd even stil. Tijdens portretfotografie zoek ik als fotograaf het verhaal achter de foto. Ik maak een blijvende herinnering op een mooi moment van een uniek persoon. Boek een portretfotografie fotoshoot en gun jezelf een mooie profielfoto voor social media of je zakelijke netwerk.

Fotoshoot Gezin

Een gezinsfoto is een mooie herinnering vast laten leggen en om aan de muur te hebben. Een heerlijk moment om met elkaar plezier te hebben en op de foto te gaan. Voor je het weet is iedereen zomaar weer een aantal jaartjes ouder.

Loveshoot

Wat is een mooier moment dan met elkaar de liefde vast te laten leggen. Verliefd, verloofd, of getrouwd, met een loveshoot vier je met elkaar de liefde. Geniet op een mooie locatie van elkaar, ik leg de mooiste portretfoto vast. Ook te boeken in combinatie met portretfotografie of een pre-wedding shoot.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast

Fotoshoot

Leuk als cadeau of om foto’s van te bestellen. Samen een uniek moment vieren met elkaar, als familie of gezin, of met zakelijke portretfotografie. Fotoshoots zijn de leukste evenement om een mooie herinnering te delen. Als fotograaf neem ik graag de tijd om de mooiste portretfoto vast te leggen. 

Familie fotoshoot

Voor een familiefoto of een groepsportret ben ik graag jullie portretfotograaf. Hoe vaak zijn jullie nu met zijn allen bij elkaar? Vast niet heel vaak, tijd dus om dit vast te leggen en er een leuke foto van te maken op locatie.

CONTACT

 

PORTRETFOTO


When you photography a face… there is more to see than just a portrait, you photograph the soul behind it.”

Waarom een portretfoto? Er zijn veel verschillende redenen om een portretfoto te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer je een zakelijke foto voor op je website nodig hebt, een portretfoto op de achterkant van een boek wilt gebruiken, of op LinkedIn een profielfoto uploaden waarin jij laat zien wie je bent en wat je doet. Daarnaast is portretfotografie een goede manier om je passie te delen met anderen. Maar portretfotografie kan natuurlijk ook dienen als een mooi cadeau voor je ouders, grootouders, een ander familielid of om zelf te houden!

Op welke locatie?

Portretfotografie draait om jou! Kies dus voor portretfotografie op locatie waar je iets mee hebt. Denk hierbij aan de plek waar je jezelf op je gemak zult voelen. Dat kan een vertrouwde omgeving zijn of misschien wandel je graag in het bos of op het strand. Kies vooral een plek die bij je past. Dan gaan we samen op stap en maken we er een mooie, ontspannen portretfotografie shoot van. Kijk voor de mogelijkheden op mijn faq en voor tarieven op mijn prijslijst

Waarom kiezen voor Fotografiecor

Ik ben een portretfotograaf met een breed aanbod aan mogelijkheden. Met mijn jarenlange ervaring weet ik op veel situaties in te spelen en het licht te beheersen onder diverse omstandigheden. Naast portretfoto, loveshoots en fotoshoots verzorg ik ook fotografie cursussen en maak ik vrij divers fotografie werk van o.a landschappen, sunsets en nachtfotografie. Aandacht voor het onderwerp en unieke spontane momenten vastleggen is een van mijn kernmerken.