Fotos bestellen in alle soorten en maten.

[fblike]

“Waar kan ik die mooie urban of hanzestad fotos bestellen?” Regelmatig krijg ik als Fotografiecor.nl deze vraag over mijn vrije werk. Soms is dat in de kwaliteit van een fine-art print of een canvas maar ook  afdrukken op aluminium en ingelijst. Ik zie het altijd als een compliment wanneer iemand geïnteresseerd is om je werk te plaatsen in de media of uitgeprint aan de muur te hangen. Er zijn dan ook verschillende onderwerpen waarvan je fotos bestellen kunt. Urban, Natuur, Achtergonden, Abstract, Kampen, IJsseldelta, Steden & Travel, Dieren en Fauna  zijn daar een paar voorbeelden van.

Fotos bestellen nog makkelijker

Als fotograaf geeft fotos bestellen altijd een enorme motivatie maar ook een hoop gedoe. Vaak moet je eerst ergens in je fotografie archief de juiste fotoshoot weer weten op te duikelen. Met meer dan 100.000+ foto’s van fotoshoots, reportages en evenementen is dat best wel een werkje. Daarnaast is het ook altijd uitzoeken en veel mailen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Iedereen heeft uiteindelijk andere ideeën en wensen met betrekking tot formaat, materiaal en kleur. Begrijp mij niet verkeerd dat ik het altijd met veel plezier heb gedaan!

Foto’s bestellen met hoge kwaliteit

Nabestellen gaat tegenwoordig een stuk makkelijker. Daar maken we natuurlijk graag gebruik van. Foto’s bestellen gaat dan ook via een professioneel fotolab. Alles nemen zij uit handen zonder een ingewikkelde cursus gevolgd te hebben. Je maakt een selectie van de mooiste foto’s en je krijgt ze op hoge kwaliteit afgedrukt en thuisgestuurd. 

Werk aan de muur is zo’n professionele aanbieder die het werk voor de fotogaaf overneemt. Van alle foto afdrukken die ‘Werk aan de Muur’ verkoopt heb ik er verschillende zelf kunnen bekijken. Ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit van deze aanbieder bijzonder goed is! Canvassen worden met de hand gevernist zodat ze bijvoorbeeld bij stof makkelijk afgenomen kunnen worden. Foto’s op di-bond die achter een acryl-laag zijn afgedrukt worden zo goed dat ik ze zelf aan de muur zou hangen.

Wacht niet langer en bestel mooie natuur fotografie van de mooiste seizoenen. Denk ook eens aan een mooi landschap zoals de IJsseldelta of gebruik als behang achtergrond de historische urban sfeer van de Hanzestad Kampen.

 

Voor nieuws of de laatste updates kijk ook in mijn

Fotoblog