IMAGING THE ART OF MUSIC

Event fotografie


Fotograaf met oog voor het detail en gevoel voor het juiste moment. Dynamische event fotografie met een herkenbare stijl en toegevoegde waarde. Geef je evenement ook de aandacht die het verdient. [fblike]

Jarenlang ben ik zelf als muzikant actief geweest. Toen ik binnen het management betrokken raakte bij het Kamper Trompetter Korps besefte ik de noodzaak van mijn missie en ontwikkelde ik mij tot evenementen fotograaf.

Marketing en Social media zijn vandaag de dag belangrijke factoren om je te presenteren. De afgelopen decennia heeft deze media een vlucht genomen en bepaalt het steeds meer het beeld van van de wereld om ons heen. Door het snelle gebruik van mobiele apparatuur lezen we tekstinhoud nagenoeg niet meer. Beelden en schreeuwende koppen bepalen het nieuws dat we interessant vinden. Visuele ondersteuning maakt meer dan ooit impact op de gebruiker en de indruk die het achterlaat. Wil je opvallen in de ‘Digital age’ dan zul je hard mee moeten schreeuwen of extreem opvallen. Het kan natuurlijk ook anders… Je kunt proberen om gewoon het onderscheidend te maken.

Het antwoord lijkt soms zo simpel maar onderscheidend durven zijn heeft zich altijd opnieuw bewezen. Met mijn fotografie volg ik een eigen weg waarin ik mijn visie visualiseer en vastleg. Ik probeer hiermee als evenementen fotograaf een bijdrage te leveren in het mediateam om het plezier in muziek over te dragen. In mijn reportages en event fotografie is een duidelijk herkenbare stijl terug te vinden. Met mijn eigen ervaring als muzikant fotografeer ik door het oog van de artiest. 

Event fotografie en huisfotograaf

De laatste jaren heeft het Kamper Trompetter Korps een succesvolle vlucht gemaakt. De prestaties volgen elkaar op en diverse nationale en internationale titels worden achter elkaar binnengesleept. Het succes is een gevolg van visie, inzet en enthousiasme. Als evenementen fotograaf heb ik mij ingezet om het beeld van de vereniging naar een hoger plan te brengen. In mijn functie als huisfotograaf borg ik het niveau en registreer ik de activiteiten van de vereniging in pakkende en inspirerende reportages.

Cor van der Waal

Wat doe ik nog meer?


Ondanks dat fotografie bij evenementen of taptoe is uitgegroeid tot een specialisme is er meer. Als fotografiecor verbreed ik mij graag en hou ik mij naast event fotografie met veel meer onderwerpen bezig. Bekijk ook eens mijn onderstaande fotogalerie of in mijn fotoblog

Bruidsfotografie | trouwfoto | trouwreportage | huwelijk | fotograaf | foto | locatie | Trouwen

Bruidsfotografie

Steeds vaker wordt ik gevraagd om de mooiste dag vast te leggen. Elke keer weer is het een enorm leuke uitdaging waar ik mij met veel plezier en overtuiging voor inzet.

Bekijk mijn werk[fblike]

Sfeervolle ochtend | Vischpoort, vestingstadje | Stadsfotograaf

Landschappen & Natuur

Ik ben vaak in de natuur te vinden om de wereld om ons heen op zijn mooist vast te leggen. Regelmatig worden mijn foto’s gepubliceerd in vakbladen, magazines en National Geographic

Bekijk mijn werk

Loveshoot van stelletje op het strand

Fotoshoots

Hoe mooi is het als je een foto mag maken die als herinnering gekoesterd wordt. Wat heb je als fotograaf toch een mooi vak als je zoiets moois mag maken.

Bekijk mijn werk


Fotoshoot
90%
Trouwfoto’s
55%
Familieportret
75%
Eventfotografie
65%

[fblike]

Skills


Naast event fotografie maak ik ook andere reportages. Zo verzorg ik als fotograaf bruidsfotografie, fotografie cursussen, portretten en fotoshoots. Kijk ook eens op mijn FAQ voor informatie en op mijn bestelpagina voor meer foto inspiratie.

[kkstarratings]


Fotoblog

Laatste nieuws


Enthousiast van mijn fotografie en op de hoogte blijven? Volg dan regelmatig mijn blog voor nieuwe updates van reportages, fotoshoots, foto, fotografie cursus of fotos uitprinten.

Contact


Voor vragen, verzoeken, nabestellingen of informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen. Ook via de social media buttons ben ik o.a. te bereiken via Facebook.

Fotografiecor.nl

[fblike]

[kkstarratings]

Bekijk ook mijn vrije werk

PORTFOLIO