Fotografie
90%
Editing
80%
PHP & WordPress
70%
Photoshop
65%


FOTOGRAAF / EDITOR

FOTOGRAAF


“The eye should learn to listen before it looks.”  

Robert Frank

Beter kan ik het als fotograaf zelf niet verwoorden.

Iedereen kan fotograferen maar iets bijzonders maken van de foto vraagt meer dan alleen op een knopje drukken. Met passie, zorg, aandacht en de vooral tijd, probeer ik het onderscheid in mijn fotografie te maken. Kenmerkend voor mijn stijl is dat ik vooral de ‘klik’ zoek met mijn onderwerp. Rust, interactie en ontspannenheid vormen een drie eenheid in mijn werk als fotograaf.

Wanneer je bij fotografie jezelf kunt zijn zal ik als fotograaf een herinnering kunnen maken. In alle andere situaties zal er een foto overblijven die ergens onderin de kast zal belanden. Ik probeer altijd zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn in een fotoshoot of bruidsreportage. Bijsturen of aanwijzingen geven kan natuurlijk altijd maar dat wijst zich vanzelf. Een stralend onderwerp dat vooral zichzelf is mooi genoeg om vastgelegd te worden.

Fotografie is voor mij dan een voortdurende zoektocht naar het unieke moment in een foto. Dit kan een blik of een pose zijn maar ook een bijzonder contact tussen mensen. Het verhaal achter de foto moet uiteindelijk terug te vinden zijn in de foto!

Signature - Transparant | Fotograaf
 
 
 

Info


Fotografie, vragen & contact

Regelmatig krijg ik vragen die ik graag beantwoord. De meeste vragen zijn nogal uiteenlopend maar er zijn ook vragen die vaker gesteld worden. In mijn FAQ heb ik veel van die vragen al beantwoord, makkelijk, overzichtelijk en praktisch in een overzicht. Mocht een vraag er niet tussenstaan of een antwoord niet duidelijk in mijn FAQ dan hoor ik het natuurlijk graag middels de contactpagina! Veel vragen gaan ook over de over de tarieven en die kun je terugzien in mijn prijslijst. Wensen en verzoeken zijn ook bespreekbaar als maatwerk. Ik denk graag mee naar de mogelijkheden en de haalbaarheid. De onderwerpen die ik fotografeer zijn nogal uiteenlopend en maken mij allround. Ze variëren van huisfotografie tot buidsfotografie en van fotoshoot tot bedrijfsfotografie.

In mijn portfolio en mijn fotoblog zijn mooie voorbeelden van mijn fotografie te bekijken.Door mijn werk als huisfotograaf is er veel te vinden over een bepaald onderwerp. Voor eventfotografie is er echter veel meer mogelijk dan wat zichtbaar is in mijn portfolio. Ik verdiep mij graag in nieuwe onderwerpen en de mogelijkheden die ik voor jullie kan betekenen.

CONTACT

Over de fotograaf
4.8 49 votes

Voorbeelden van mijn werk kunt u vinden in mijn Portfolio

BEKIJK MIJN WERK