Bonjour / olá

Hallo!!


Ik ben Cor van der Waal

Het creatieve brein en de initiator van Fotografiecor.nl. Als fotograaf ben ik al sinds jaar en dag het adres voor de leukste fotoreportages en de spontaanste fotoshoots. Fotografie is voor mij een passie waarmee ik mijn hart volg en mijn talent inhoud geef. Binnen de fotografie houdt ik mij bezig met verschillende onderwerpen zoals bruidsfotografie. Reeds meerdere malen heb ik mij al weten te onderscheiden.

Signature - Transparant | Fotograaf

 

Iedereen kan fotograferen maar iets bijzonders maken van de foto vraagt meer dan alleen op een knopje drukken. Met passie, zorg, aandacht en de vooral tijd, probeer ik het onderscheid in mijn fotografie te maken. Kenmerkend voor mijn stijl is dat ik vooral de ‘klik’ zoek met mijn onderwerp. Rust, interactie en ontspannenheid vormen een drie eenheid in mijn werk als fotograaf.

Het verschil maken

Wanneer je bij fotografie jezelf kunt zijn zal ik als fotograaf een herinnering kunnen maken. In alle andere situaties zal er een foto overblijven die ergens onderin de kast zal belanden.

Ik probeer altijd zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn in een fotoshoot of bruidsreportage. Bijsturen of aanwijzingen geven kan natuurlijk altijd maar dat wijst zich vanzelf. Een stralend onderwerp dat vooral zichzelf kan zijn is mooi genoeg om vastgelegd te worden.

Fotograaf met oog voor het verhaal

Fotografie is voor mij dan een voortdurende zoektocht naar het unieke moment in een foto. Dit kan een blik of een pose zijn maar ook een bijzonder contact tussen mensen. Het verhaal achter de foto moet uiteindelijk terug te vinden zijn in de foto!

Omdat verhaal te kunnen vertalen probeer ik mij bij elke shoot zo optimaal voor te bereiden. Dat betekend dat ik vaak achtergrond informatie probeer in te winnen.

Informatie

“Wat is de reden voor de foto, hoe is de samenstelling en aan welke locatie denken jullie”. Dit kunnen bijvoorbeeld enkele vragen die mij kunnen helpen. Fotografie is het vastleggen van een specifiek moment in de tijd om er vervolgens een herinnering van te maken. Hoe geweldig is het als je ervoor kunt zorgen dat het dan ok een mooie hereniging mag worden om op terug te kijken.

Fotografie
90%
Editing
80%
PHP & WordPress
70%
Photoshop
65%


Info


Enthousiast geworden en op zoek naar een fotograaf? Vragen, een creatief idee of vrijblijvend informatie inwinnen? Ik hoor graag wat ik voor jullie kan doen.

Regelmatig krijg ik vragen die ik graag beantwoord. De meeste vragen zijn nogal uiteenlopend maar er zijn ook vragen die vaker gesteld worden. In mijn FAQ heb ik veel van die vragen al beantwoord, makkelijk, overzichtelijk en praktisch in een overzicht. Mocht een vraag er niet tussenstaan of een antwoord niet duidelijk in mijn FAQ dan hoor ik het natuurlijk graag middels de contactpagina!

Meedenkende fotograaf

Veel vragen gaan ook over de over de tarieven en die kun je terugzien in mijn prijslijst. Wensen en verzoeken zijn ook bespreekbaar als maatwerk. Ik denk graag mee naar de mogelijkheden en de haalbaarheid.

De onderwerpen die ik fotografeer zijn nogal uiteenlopend en maken mij allround. Ze variëren van event fotografie tot bruidsfotografie en van fotoshoot tot bedrijfsfotografie.

Bekijk mijn werk

In mijn portfolio en mijn fotoblog zijn mooie voorbeelden van mijn fotografie te bekijken. Een van mijn specialismen is het fotograferen van events. Als evenementen fotograaf ben ik dan ook regelmatig actief in binnen- en buitenland. Door mijn brede interesse verdiep ik mij graag in nieuwe onderwerpen. Samen met jullie kijk ik dan ook graag  naar de ideeën en de mogelijkheden. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen.

CONTACT

Fotograaf
4.8 49 votes

Voorbeelden van mijn werk kunt u vinden in mijn Portfolio

BEKIJK MIJN WERK