Editing / Fotografie

Mijn Gallery


Mijn fotografie in een overzicht

Fotografie kan je meenemen naar verre landen of vreemde culturen. Even weg zijn uit de dagelijkse waanzin van de dag en een moment voor jezelf. Fotografie kan je ook verassen en vol verbazing laten zijn. Als fotograaf ben je steeds weer op zoek naar dat unieke beeld of dat bijzondere moment. Steeds maar opnieuw leren kijken. Telkens opnieuw afvragen waarom juist dat beeld op de foto moeten komen.

Enerzijds zijn er die leuke foto’s die je spontaan laten lachten. Anderzijds zijn er juist die indringende foto’s die je maar niet van je netvlies kunt krijgen. Fotografie laat je reizen in de tijd en geeft je herinneringen  waarvan je pas achteraf weet hoe je ze op waarde moet schatten. Geniet mee met de mooie momenten en prachtige onderwerpen. Laat je verassen hoe alledaagse dingen bijzonder kunnen worden.

 

 
Fotoblog

Laatste nieuws


Meer zien dan mijn home page of gallery?

Naast deze foto gallery plaats ik regelmatig nieuwe reportages, fotoshoots of projecten in mijn blog. In deze artikelen vind je bijzondere verhalen of achtergronden over mijn opdrachten en vrije werk. (te bestellen via werk aan de muur) Wil je op de hoogte blijven, volg dan regelmatig mijn fotoblog voor de nieuwste updates of neem contact met mij op


Bekijk meer werk en inspiratie in mijn Portfolio

Bekijk mijn werk