Fotoshoots / Reportages

Mijn Fotografie


Geniet van mijn fotografie en bekijk de laatste cursusmedia of mooiste foto’s. Regelmatig post ik hier nieuwe reportages of fotoshoots van opdrachten , evenementen, vrij werk of om foto’s van te bestellen.

Fotografiecor.nl [fblike]

Foto’s kunnen je meenemen naar verre landen of vreemde culturen.  Even weg zijn uit de dagelijkse waanzin van de dag, een rustig moment voor jezelf. Fotografie kan verassen en je vol verbazing laten zijn. Het neemt je mee op een fotoreis en leert je opnieuw kijken naar een wereld die dagelijks aan je voorbij gaat. Wie zich verdiept in de kennis van de fotografie zal opnieuw met andere ogen leren kijken.

Fotografie is leren kijken

Als fotograaf ben je voortaan steeds op zoek naar dat unieke beeld of dat bijzondere momenten. Steeds maar opnieuw jezelf blijven uitdagen. Keer op keer afvragen waarom juist dat ene beeld wel of niet op de foto moet komen. Soms is het vroeg opstaan en lange dagen maken. Urenlang rondzwerven voor dat speciale moment en regelmatig onverrichter zaken naar huis gaan. Tot dat ene moment waarop je hoopte, waarop je verder durfde te kijken. Je hebt de magie van het fotograferen ervaren. De wereld om je heen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Inspirerende fotografie

In deze fotogalerij neem ik je mee in de wijze waarop ik naar de wereld kijk. Enerzijds is er die leuke  gezins fotoshoot die je spontaan zou willen bestellen . Anderzijds zijn er juist die indringende foto’s van de seizoenen, die je maar niet van je netvlies kunt krijgen. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om beelden en herinneringen vast te leggen die ik niet wil vergeten. Het liefst doe ik dat dan ook op de mooiste momenten. Als die twee elementen samenkomen ontstaan er foto’s die inspireren en tijdloos zijn. Er ontstaat een beeld dat moeilijk een tweede keer is te vangen. Een uniek moment in de tijd, die ik door mijn eigen gemaakte manier van kijken heb kunnen vastleggen. 

Fotografiecor.nl geeft je herinneringen die onvergetelijk zijn. Geniet mee met de mooiste onderwerpen. Laat je verassen hoe alledaagse dingen bijzonder kunnen worden en laat je inspireren in mijn Blog of neem contact op.

Foto’s bestellen [kkstarratings]

 
Fotoblog

Laatste nieuws


Naast deze foto gallery plaats ik als fotograaf regelmatig nieuwe reportages over  reisfotografie, natuur & landschapsfotografie en architectuurfotografie. Verder kun je ook informatie vinden over nachtfotografiefotoshoots of een fotocursus. In deze artikelen vind je bijzondere verhalen of achtergronden over mijn opdrachten en vrije werk.Wil je op de hoogte blijven, volg dan regelmatig mijn fotoblog voor de nieuwste updates of neem contact met mij op

Naast een online fotocursus en fotografie tips  op mijn website kun je workshops volgen. Zo geef ik als fotograaf onder andere in de Hanzestad Kampen, Zwolle en Elburg workshops met nachtfotografie. Wie en basiscursus wil volgen of een custom made opleiding verwijs ik naar mijn FAQ, tarievenlijst of kan contact opnemen met zijn vragen.


Bekijk meer werk en inspiratie in mijn

Fotoblog