Fotoshoots / Reportages

Mijn Fotografie


Geniet van mijn fotografie en bekijk de mooiste foto’s. Regelmatig post ik hier nieuwe reportages of fotoshoots van opdrachten of vrij werk.

Foto’s kunnen je meenemen naar verre landen of vreemde culturen. Even weg zijn uit de dagelijkse waanzin van de dag, een rustig moment voor jezelf. Fotografie kan verassen en je vol verbazing laten zijn. Het neemt je mee op een ontdekkingsreis en leert je opnieuw kijken naar een wereld die dagelijks aan je voorbij gaat. Wie zich verdiept in de kennis van de fotografie zal opnieuw met andere ogen leren kijken.

Fotografie is leren kijken

Als fotograaf ben je voortaan steeds op zoek naar dat unieke beeld of dat bijzondere moment. Steeds maar opnieuw jezelf blijven uitdagen. Keer op keer afvragen waarom juist dat ene beeld wel of niet op de foto moet komen. Soms is het vroeg opstaan en lange dagen maken. Urenlang rondzwerven voor dat speciale moment en regelmatig onverrichter zaken naar huis gaan. Tot dat ene moment waarop je hoopte, waarop je verder durfde te kijken. Je hebt de magie van het fotograferen ervaren. De wereld om je heen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Inspirerende fotografie

In deze fotogalerij neem ik je mee in de wijze waarop ik naar de wereld kijk. Enerzijds zijn er die leuke foto’s die je spontaan laten lachten. Anderzijds zijn er juist die indringende foto’s, die je maar niet van je netvlies kunt krijgen. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om beelden en herinneringen vast te leggen die ik niet wil vergeten. het liefst doe ik dat dan ook op de mooiste momenten. Als die twee elementen samenkomen ontstaan er foto’s die inspireren en tijdloos zijn. Er ontstaat een beeld dat moeilijk een tweede keer is te vangen. Een uniek moment in de tijd, die ik door mijn eigen gemaakte manier van kijken heb kunnen vastleggen. 

Fotografie laat je reizen in de tijd en geeft je herinneringen waarvan je pas achteraf weet hoe je ze op waarde moet schatten. Geniet mee met de mooie momenten en prachtige onderwerpen. Laat je verassen hoe alledaagse dingen bijzonder kunnen worden en laat je inspireren in mijn gallery.

 
Fotoblog

Laatste nieuws


Meer zien dan mijn home page of gallery?

Naast deze foto gallery plaats ik als fotograaf regelmatig nieuwe reportages, fotoshoots of een fotografie cursus. In deze artikelen vind je bijzondere verhalen of achtergronden over mijn opdrachten en vrije werk. (fotos te bestellen in mijn webshop) Wil je op de hoogte blijven, volg dan regelmatig mijn fotoblog voor de nieuwste updates of neem contact met mij op. 


Bekijk meer werk en inspiratie in mijn Portfolio

Bekijk mijn werk