Evenementen Fotoservice

Vertellen het verhaal of de impressie van een shoot.

Mijn fotoservice voor reportage en evenementen

Door enkele professionele fotolabs zijn er fotoservice ontwikkeld die de fotograaf en de opdrachtgever een hoop werk uit handen kunnen nemen. De fotolabs hebben het mogelijk gemaakt om op een makkelijke wijze foto’s te bestellen naar eigen wensen. Na een zorgvuldige selectie en testperiode is er één fotolab naar voren gekomen. Een laboratorium waar ik dit foto archief aan toevertrouw. De volledige afhandeling van de foto afdruk zal dan ook plaatsvinden door dit gerenommeerde fotolaboratorium. Zij nemen de betaling, het drukwerk, de verzending en de garantie voor hun rekening. Makkelijk voor ons en natuurlijk ook makkelijk voor u!

Hoe kunt u nabestellen met deze fotoservice?

Selecteer een van de onderstaande afbeeldingen. Je zult worden doorverwezen naar een speciale pagina waar de meest waanzinnige producten zijn te bestellen. Natuurlijk kun je een foto op canvas laten uitprinten. Heb je ook wel eens gedacht aan een puzzel, ingelijste foto, tuinposter, een andere wandecoratie? Genoeg mogelijkheden om eens over na te denken. Ontdek de unieke mogelijkheden van deze fotoservice en laat je verassen door mooie foto’s.

Ontdek ook mijn andere werk

Wacht dus niet langer om een kijkje in deze fotoservice te nemen. Hopelijk zit er wat leuks voor je tussen en heb je strak unieke fotografie van fotografiecor aan de wand hangen! Wie meer informatie wil over mijn werk als fotograaf kan ook kijken op mijn blog. De laatste updates voor mijn beeldbank, reportages, fotoshoots en evenementen zijn hier te vinden. Lees meer leuke achtergrondinformatie, tips & tricks of volg een van mijn online fotografie cursussen. Wie een vraag heeft of aanvullende informatie nodig heeft kan natuurlijk ook gewoon even contact opnemen. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan doen!

[fblike]

[kkstarratings]

Voor meer en ander werk kijk ook in mijn

Portfolio