Altijd weer een bijzondere ervaring

Fotografie / Publicatie

Uniek Moment


Een verzameling met verschillende artikelen uit de media. Bekijk op welke bijzondere locatie’s mijn werk is gepubliceerd en lees het verhaal erachter.

Dat kleine euforische moment waarop je helemaal niet op berekend. Langzaam dringt het besef tot je door dat het er toch echt staat. Verbaasd sta je naar de afdruk van een foto te kijken. Het is jouw eigen werk dat daar in de media staat gepubliceerd. Het eerste moment dat mij dat overkwam zal ik nooit meer vergeten. En vandaag de dag, is het nog steeds een geweldige ervaring wanneer mij dit overkomt. Door de toegenomen variëteit van de mediavormen is een publicatie ook laagdrempeliger geworden. Social media, foto website’s en digitale magazines zijn haast 24/7 bereikbaar. Het is tegenwoordig makkelijk geworden om je werk onder de aandacht te te brengen van de vele redactie’s. Mijn foto’s vinden dan ook hun weg naar deze vele media mogelijkheden. Waarom is zo’n publicatie voor een fotograaf dan nog bijzonder?

Nu het makkelijker is geworden om je fotografie onder de aandacht te brengen wil dat nog niet zeggen dat het ook eenvoudiger is geworden.

Het verschil voor de media

Fotografie is nog nooit zo populair geweest als tegenwoordig. De fotocamera’s hebben een enorme vlucht aan mogelijkheden gekregen en zijn toegankelijker dan ooit tevoren. Nog nooit waren er zoveel fotografen en zijn er zoveel foto’s gemaakt. Het aanbod is enorm en exclusiviteit word nog maar zelden geboden. Het verschil om met je foto in de media terecht te komen zal op de een of andere manier gemaakt worden. Steeds vaker blijkt dat kwaliteit en ervaring de sleutel zijn die het verschil maken voor de media. Durf dus je grenzen te verkennen en ontdek op je reizen nieuwe landschappen.


Foto nieuws

De leukste weetjes, aankooptips, faq’s, tarieven en belangrijke updates van mijn laatste fotoshoots. Blijf op de hoogte met het meest recente nieuws en neem eens een kijkje in mijn fotoblog. Krijg mee achtergrond informatie en volg mijn fotografie cursussen.

Foto Website

Naast gedrukte media zie je ook steeds meer publicatie’s op online platformen. Social media, foto website’s, branche organisatie’s of leveranciers die foto’s bestellen weten mijn fotoshoots te waarderen. Een overzicht van mijn geplaatste werken.

Foto wedstrijden

Soms wil fotografiecor wel eens een foto insturen voor een foto evenement. Regelmatig lukt het mij om leuke resultaten te boeken met deze wedstrijden voor fotografie. Neem dus eens een kijkje bij prijswinnende foto’s van o.a. natuur, reisfotografie & nachtfotografie.

Contact