Nieuws, reviews en informatie

Fotografie / Publicatie

Foto website


Een overzicht van foto website, faq, tarieven, informatie in de media, nieuws en reviews voor fotografie.

Regelmatig krijg ik als fotograaf diverse vragen met betrekking tot mijn fotoshoots. Sommigen vragen komen vaker terug dus schrijf ik er een artikel over. Hiermee voorkom ik dat we niet alle vragen individueel hoeven te beantwoorden. Niet dat het erg is om iedereen persoonlijk te beantwoorden, integendeel! Ik heb alleen gemerkt dat het soms zoveel tijd wegneemt dat fotograferen er soms bij inschiet. Op deze pagina heb ik dan ook een aantal artikelen verzameld met het laatste foto nieuws van fotografiecor. Dit kunnen informatieve artikelen zijn maar ook updates van evenementen of interessante artikelen in de media. Zo zijn er ook artikelen te vinden met betrekking tot het gebruik van mijn foto’s. Handig als je ze eens op social media wilt gebruiken en de do & dont’s wilt weten. 

Ook als er veranderingen aan mijn foto bestel procedure of deelnames aan foto wedstrijden, kun je in deze blog artikelen op de hoogte blijven van het laatste foto nieuws.

Reviews op mijn foto website

De laatste tijd krijg ik ook steeds meer verzoeken om fotografie gerelateerde producten te testen. Laat ik duidelijk zijn dat ik niet op alle verzoek inga maar alleen die volgens mij een meerwaarde hebben voor mijn fotografie. In mijn reviews of advertorials zul je dan ook uitsluitend mijn persoonlijke mening tegenkomen. Op die manier probeer ik artikelen te verzamelen die een toegevoegde meerwaarde hebben. Informatief en leuk om te lezen.

Fotograaf gezocht

Terug naar media overzicht

In de Media