Portret & Shoot


Een mooi portret maken is als de tijd stil zetten. Ik fotografeer een herinnering op een mooi moment.


Tegenwoordig is een mooi portret misschien nog wel toepasselijker dan ooit tevoren. De belangrijkste reden om een mooi portret te laten maken is nog steeds als mooie herinnering. Dat kan als cadeau, een liefdevol gebaar of om iets te vieren. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een leuke ontspannen shoot te laten doen met een mooie foto als eindresultaat.

Ik verzorg regelmatig verschillende shoots als portretfotograaf met verschillende onderwerpen. Portretfotografie buiten, gezinsfoto, fotoshoot kinderen, familiefoto laten maken en zo kan ik er nog wel een paar bedenken. Ook interesse in een fotoshoot of een gezinsfoto maken? Ik hoor het graag! 

Portret | Portretten, groepen & familieshoots
Kinderportret | bos | najaar | zonlicht

familiefoto laten maken | Heidelandschap bij Heerderstrand | gezinsfoto maken
Foto maken van Loveshoot in centrum Kampen

Meer dan een herinnering


Portretfotografie met mogelijkheden
Voorbeelden in mijn Portfolio

Een portretfoto is niet alleen een mooie herinnering maar kan tegenwoordig veel vaker gebruikt worden. Met de snelheid waarmee we ons leven digitaal inrichten hebben we veel minder fysiek contact met elkaar. Wie is er niet actief op sociale platformen of interne netwerken. Het beeld wat we digitaal van onszelf naar buiten brengen bepaald dus steeds meer de beeldvorming. Je wilt natuurlijk wel een goede ‘first impression’ achterlaten! Een mooie portretfoto wordt dan ook steeds meer een digitaal visitekaartje. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan voor een ‘lucky shot’ met je telefoon of camera. Wil je toch een professionelere indruk achterlaten dan kan ik als portretfotograaf helpen.

Groepen & verenigingen kunnen bij uitstek een unieke foto gebruiken voor promotionele en marketingdoeleinden. Ik lever graag een toegevoegde waarde om jullie succes en ambitie in beeld te brengen. Ook voor een gezinsfoto of familiefoto laten maken kan ik jullie fotograaf zijn. Een mooie gezinsfoto maken voor jullie ouders of portretfotografie buiten voor een herinnering van jullie gezin zet ik graag op de foto. Samen gaan we op zoek naar de beste locatie en het mooiste moment om vast te leggen. Mijn kracht is de interactie tussen onderwerp en fotograaf. Dit zie je terug in de foto! Ik werk graag met een ontspannen sfeer tijdens de shoot om de foto tot leven te brengen. Laat dus ook eens een mooie foto maken en laat wat van jullie horen!

Contact

Fotoshoot
4.8 54 votes

Voor meer en ander werk kijk ook in mijn

Portfolio

Recent Portfolios