Huwelijk / Trouwen

Lovely Couple


-Bruidsfotografie-

You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams. 


Op je huwelijksdag wil je geen moment missen. Alles wil je kunnen herbeleven en in elk moment schuilt een mooie herinnering voor later. Samen met jullie leg ik op een ontspannen en ongedwongen manier jullie bruidsreportage vast. Dat kan op een moderne, journalistieke of klassieke manier maar het moet vooral een stijl zijn die bij jullie past. Ik vind het bij bruidsfotografie erg belangrijk dat jullie je er prettig bij voelen.

Als persoon ben ik er namelijk van overtuigt dat wanneer jullie lekker jezelf kunnen zijn, ik als trouwfotograaf de mooiste trouwfoto’s kan maken. Uiteindelijk willen we een trouwreportage waarin jullie jezelf herkennen en waar jullie als dierbare herinnering op terug kunnen kijken. 

Iedereen kan fotograferen maar iets bijzonders maken van  trouwfoto’s vraagt meer dan alleen op een knopje drukken. Met passie, zorg en aandacht probeer ik het onderscheid in mijn bruidsreportage te maken. Kenmerkend voor mijn portfolio is dat ik vooral de ‘klik’ zoek met mijn bruidspaar. Fotografie is voor mij dan ook een voortdurende zoektocht naar het unieke in een foto. Dit kan een blik of een pose zijn maar met name een bijzonder contact tussen twee geliefden. In mijn portfolio kun je voorbeelden van mijn werk bekijken

Signature - Transparant

Hoe maak ik de mooiste bruidsfotografie

Ieder bruidspaar hoopt natuurlijk op een prachtig stralende dag. Met gemiddeld 45 zonnige dagen per jaar is dat in Nederland meestal heel erg hard hopen en duimen. Voor de trouwfotograaf is het dan ook altijd weer een uitdaging om jullie bruidsfotografie mooi in beeld te brengen. Een fotograaf met ervaring weet hoe die met natuurlijk licht om kan gaan en kan er altijd wat moois van maken.

Help mijn bruiloft

Wanneer het met bakken uit de hemel komt zal het toch wel even slikken worden. In dat geval zal er toch wel het een en ander uit de kast getrokken moeten worden. We zouden toch niet willen dat de trouwreportage in het water zou vallen. Achteraf kan er misschien nog wel om gelachen worden maar op dat moment…

Voordat ik aan een trouwreportage begin zijn er altijd eerst een paar intakegesprekken geweest. Voor mij als trouwfotograaf is het belangrijk om een beeld te krijgen van jullie als bruidspaar en jullie wensen. Zo weet ik op de dag zelf wat jullie van mij verwachten en waar ik de mooiste trouwfoto’s kan maken. Tijdens zo’n intake bespreken we ook de locatie’s en wat we gaan doen als het niet loopt zoals we hopen. Je kunt hierbij denken aan alternatieve binnenlocaties, doorzichtige paraplu’s, lollige poncho’s, of een extra afspraak bij de visagist of de kapper.

Planning

Misschien wel het meest tijdrovende klusje van de gehele bruiloft! Toch is het belangrijk om een goed overzicht te houden in wanneer wat gebeurd.

Ik zou als bruidsfotograaf niet willen dat ik belangrijke momenten zou missen. Daarnaast kun je ook extra momenten voor korte shoots inplannen. Mooie momenten om even jullie rust te pakken maar ook om kleine detailfoto’s te maken. Soms gebeurd het ook wel dat er nog een locatie bezocht kan worden wat eerder niet gelukt was.

Meedenken

Zoals jullie kunnen lezen zijn er genoeg aspecten bij een huwelijk waarbij een fotograaf bij kan helpen. Ik denk dus graag mee met jullie om er samen een fantastische dag van te maken. Mochten er naar het bekijken van deze portfolio vragen zijn dan hoor ik ze graag van jullie.

Contact

Trouwen
5 87 votes

Meer van mijn foto's of artikelen zijn te vinden in mijn

Blog

Recent Portfolios